“ဆိုင်ဖွင့်ရတဲ့အဓိက ရည်ရွယ်ချက်ကတော့ စားသုံးသူတွေကို သန့်သန့်ရှင်းရှင်းနဲ့ စားစေချင်တယ်… အလယ်မှာ အရည်အိုးကြီးနဲ့ ဒုတ်ထိုးကို မရောင်းချင်ဘူး… ဒုတ်ထိုးအလယ်မှာ ဟင်းရည်လေးစိမ်ပြီး ရောင်းချင်တယ်ဆိုပြီဲး စလုပ်ဖြစ်ခဲ့တာပါ… စရောင်းခါစက တစ်ရက် ၇ သောင်းဖိုးလောက်ဘဲ ရောင်းရတယ်… အခုအချိန်မှာတော့ တစ်ရက် (၁၀) သိန်းဖိုးလောက်အထိ ရောင်းရပါတယ်… ဘယ်လောက်ဖိုးဘဲစားစား စားသုံးတွေကို အပိုလေးတစ်ချောင်း အမြဲကျွေးပါတယ်” ဆိုတဲ့ မဝင့်ဝါလွင် (ပထမကြက်သားဒုတ်ထိုး)
ဒုတ်ထိုးအမျိုးပေါင်း (၅၀) ကျော်ရနိုင်တဲ့ တောင်ဥက္ကလာက “ပထမ” ကြက်သားဒုတ်ထိုး
October 13, 2024
228 Views
1 Min Read
You may also like
rvcom
Visitor Count










Add Comment